pc beveiligen

Beveiliging van uw computer en uw privacy bewaren bij het surfen op het internet is erg belangrijk. Maar welke maatregelen moet u nemen om veilig gebruik te maken van het internet zonder dat u virussen op uw pc krijgt? Wat kunt u doen om te voorkomen dat cybercriminelen er met uw persoonlijke gegevens vandoor gaan? Hoe zorgt u ervoor dat u veilig internetbankiert en online winkelt? U moet er toch niet aan denken dat uw persoonlijke gegevens op straat liggen of uw bankrekening wordt geplunderd!

In deze cursus wordt besproken hoe u uw computer beveiligt tegen virussen en spyware. Aan de orde komt welke maatregelen u moet nemen in uw internetbrowsers, e-mailprogramma en voor de gehele pc.

Daarnaast is het maken van een back-up uiterst belangrijk. Met deze reservekopie raakt u bij een computercrash niet uw waardevolle, persoonlijke bestanden en foto’s kwijt. Onderhoud is het laatste onderwerp in deze cursus. U leert uw computer opschonen door programma’s en onnodige bestanden te verwijderen en uw harde schijf te controleren om uw pc efficiënter te laten werken.

Kortom een zeer complete cursus voor iedere computergebruiker die gesteld is op goede beveiliging, privacy en ook een goed werkende computer.

De cursus veronderstelt basiskennis van Windows 10

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten:

  • Les 1 Uw computer beveiligen
  • Les 2 Uw privacy bewaren
  • Les 3 Back-ups maken
  • Les 4 Uw computer schoonmaken

Aanmelden

SeniorWebNOP gebruikt uitsluitend functionele cookies.
Deze maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren.
Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.