Artikelindex

Medewerkers

Stichting SeniorWeb Noordoostpolder

maakt deel uit van landelijk

SeniorWeb

en heeft als doelstelling:
 
vijftigplussers de gelegenheid bieden te leren omgaan met en/of gebruik te maken van personal computers en/of internet; en het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.
 

SeniorWebNOP bestaat uit een groep van ongeveer 20 actieve medewerkers, die gemotiveerd zijn om met 'Leeftijdsgenoten' hun kennis van computers te delen.
Wij zijn actief voor senioren woonachtig in de Noordoostpolder, Urk en omgeving.

SeniorWebNOP heeft de beschikking over een eigen leslocatie in de Planthof aan de Fjord. Hier worden de diverse cursussen gegeven en van hieruit bieden wij elke maandagmiddag en elke woensdagmorgen extra ondersteuning aan (oud)cursisten en mensen met kleine computerproblemen. Er zijn telkens enkele deskundigen aanwezig.

Naast de docent wordt door  een of  twee begeleiders voor extra individuele begeleiding op maat gezorgd

De docent beschikt tijdens de cursus over voldoende technische middelen om aspecten van de cursus te laten zien en voor te doen.

Onze docenten worden door het landelijk SeniorWeb geregeld bijgeschoold en op de hoogte gehouden van alle vernieuwingen op computergebied.

 

SeniorWebNOP gebruikt uitsluitend functionele cookies.
Deze maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren.
Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.